Chestionare auto pe net sau pe hartie, afla care sunt mai indicate

Unul dintre cele mai importante criterii cand vine vorba despre un examen reusit este fara doar si poate, rezolvarea chestionarelor auto. Acestea sunt aproape obligatorii pentru o reusita la examen, deoarece te introduc in atmosfera acestuia si te pun la curent cu majoritatea intrebarilor posibile. Daca esti in stadiul de a incepe sa rezolvi chestionare auto atunci ai de ales intre 2 variante: chestionare auto pe hartie sau chestionare online.

Chestionarele pe hartie

Sunt chestionare clasice, care sunt apreciate in general de cei care au trecut de o anumita varsta si nu prea au tangente cu calculatoarele. Unul dintre beneficiile pe care le aduc aceste chestionare este faptul ca nu obosesc ochii la fel de tare ca un chestionar pe calculator. Cu toate astea, sunt indicate doar in cazul in care nu se pot rezolva chestionare direct online, deoarece cele din urma aduc mult mai multe beneficii.

Chestionarele pe net

Aparute in ultimii ani, acestea s-au dezvoltate extraordinar de mult si au devenit esentiale oricarui aspirant la carnetul de soferi. Spre deosebire de chestionarele pe hartie, acestea aduc numeroase beneficii, care cu siguranta vor incanta orice elev al scolilor de soferi.

In primul rand, chestionarele pe net sunt mult mai rapide decat cele pe hartie. Rezolvarea lor se face direct iar rezultatele si explicatiile greselilor sunt returnate instant, ceea ce te scuteste de timpul de cautare.

In al doilea rand, chestionarele online reusesc sa imite la perfectie chestionarele din timpul examenului de soferi si sa te introduca in atmosfera acestuia.

Acestea nu sunt insa singurele avantaje, chestionarele online oferind o varietate foarte mare de intrebari si posibilitatea de a intaractiona cu alti elevi si de a dezbate anumite intrebari mai dificile sau eronate.

Desi ambele sunt utile si ambele pot sa joace un rol foarte important in succesul la examenul de soferi, chestionarele online aduc mult mai multe beneficii, asadar sunt si cele mai recomandate. Inainte de a te apuca de rezolvat chestionare, asigura-te ca acestea sunt aprobate DRPCIV si ca le rezolvi pe un site care iti ofera cat mai multe optiuni, inclusiv returnarea explicatiilor pentru raspunsurile gresite.

3 thoughts on “Chestionare auto pe net sau pe hartie, afla care sunt mai indicate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *